Χρειάζεστε βοήθεια;
26510 83902

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Μετρητά

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει και πληρώνετε κατά την παραλαβή της. Όταν έρθει στο χώρο σας ο διανομέας, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα ώστε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.

Τα στοιχεία της κάρτας εισάγονται απ’ ευθείας στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης κτλ.) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευνόητους λόγους ασφαλείας. Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, MasterCard & Maestro.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα ως τρόπος αποστολής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.

Πληρωμή μέσω PayPal

Το PayPal είναι από τα πιο διαδεδομένα και αξιόπιστα μέσα διαδικτυακών συναλλαγών στον κόσμο, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών της είναι από τα πιο ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως.

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν απευθείας μέσω της ασφαλής πύλης του PayPal, χωρίς επιπλέον χρέωση. Εφόσον επιλέξετε την πύλη πληρωμής του PayPal, το delivery.gyroskopio.gr προωθεί τη σύνδεση των πελατών προς το PayPal για την πληρωμή και μετά την επιτυχή πληρωμή επιστρέφει πίσω για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Πληροφορίες Καταστήματος

Διαδικασία Online Παραγγελίας
Gyroskopio Online Delivery © 2021
Gyroskopio - Maestro card
Gyroskopio - Mastercard
Gyroskopio - Visa Card
Gyroskopio - Piraeus Bank
Gyroskopio - Visa Secure
Gyroskopio - Mastercard ID Check
Gyroskopio - PayPal
Κατασκευή λογοτύπου

Ενημέρωση

Αγαπητοί πελάτες μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικών ζητημάτων το σύστημα μας θα παραμείνει προσωρινά κλειστό. Κατά συνέπεια, δεν θα είμαστε σε θέση να δεχόμαστε ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Ωστόσο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας δια ζώσης στο κατάστημά μας ή τηλεφωνικά στον αριθμό Τηλ. 26510 83902.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.