Χρειάζεστε βοήθεια;
26510 83902

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Μετρητά

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει και πληρώνετε κατά την παραλαβή της. Όταν έρθει στο χώρο σας ο διανομέας, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα ώστε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.

Τα στοιχεία της κάρτας εισάγονται απ’ ευθείας στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης κτλ.) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευνόητους λόγους ασφαλείας. Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, MasterCard & Maestro.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα ως τρόπος αποστολής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.

Πληρωμή μέσω PayPal

Το PayPal είναι από τα πιο διαδεδομένα και αξιόπιστα μέσα διαδικτυακών συναλλαγών στον κόσμο, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών της είναι από τα πιο ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως.

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν απευθείας μέσω της ασφαλής πύλης του PayPal, χωρίς επιπλέον χρέωση. Εφόσον επιλέξετε την πύλη πληρωμής του PayPal, το delivery.gyroskopio.gr προωθεί τη σύνδεση των πελατών προς το PayPal για την πληρωμή και μετά την επιτυχή πληρωμή επιστρέφει πίσω για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Πληροφορίες Καταστήματος

Διαδικασία Online Παραγγελίας
Gyroskopio Online Delivery © 2021
Gyroskopio - Maestro card
Gyroskopio - Mastercard
Gyroskopio - Visa Card
Gyroskopio - Piraeus Bank
Gyroskopio - Visa Secure
Gyroskopio - Mastercard ID Check
Gyroskopio - PayPal
Κατασκευή λογοτύπου

Ενημέρωση

Αγαπητοί χρήστες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύστημά μας θα παραμείνει κλειστό από τις 21/06/2023 έως και τις 06/07/2023 λόγω διακοπών.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα είναι δυνατή η διεκπεραίωση παραγγελιών σύστημα μας και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το πέρας της αναγραφόμενης ημερομηνίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.